Despre noi

 

Prezentare

SC FLEX CONT SRL MĂCIN este o societate cu capital integral privat , infiintata in anul 2004 si are ca obiect principal de activitate productia de saci big bags cunoscuți și sub denumirea de containere flexibile sau FIBC

Suntem o societate dinamica care dispune de personal calificat corespunzator cu o vasta experienta în domeniu , atât personalul de conducere cât și cea mai mare parte a angajatilor activând in domeniul productiei de saci big bags încă din anul 1998 .

Liniile de producție care compun fluxurile de fabricatie ale sacilor big bags sunt dotate cu utilaje moderne, la nivelul tehnicii actuale iar materiile prime utilizate sunt de cea mai buna calitate în conformitate cu standardele în domeniu .


SC FLEX CONT SRL acordă o deosebită atenție calității , sacii big bags fiind realizati , în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001 , standard implementat din anul 2006 .


Obiective

Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostrii , asigurând consultanță pentru alegerea soluției optime de ambalare a marfurilor în sacii big bags adaptată necesităților fiecărui client .

Astfel modelele si dimensiunile produselor se pot stabili la comanda in functie de necesitatile clientului .

De asemenea oferim clienților termene de livrare ale produselor adaptate solicitărilor pentru care vă asiguram de seriozitatea si promptitudinea noastra .

În funcție de cantitățile comandate și termenele de livrare asiguram și transportul la sediul beneficiarului .


Localizare

Firma își desfășoară activitatea în orașul Măcin , str. 1 Decembrie , nr. 139 , jud. Tulcea , localitate situată la 12 km. de Brăila .


BigBags

Saci bigbags pentru transportul si depozitarea marfurilor vrac
Companie: FLEX CONT, loc. Macin, jud. Tulcea
Producator: Bigbags cu 4 chingi, bigbags cu o toarta, saci geotextili