Big Bags Saci

 

SACII BIG BAGS – CONTAINERELE FLEXIBILE

BigBags saciSacii BIG BAGS cunoscuți și sub denumirea de containere flexibile sau FIBC reprezintă cea mai eficientă și avantajoasă soluție de ambalare a mărfurilor vrac ajutându-vă să economisiți timp și bani cu operațiunile de ambalare , depozitare și transport  .

Sacii big bags sunt realizați în mai multe modele și dimensiuni din țesătură din polipropilena si sunt prevăzuți cu torți foarte rezistente de ridicare sub formă de chingi din polipropilena țesută . Toate materialele utilizate au înaltă stabilizare la razele UV .

SC FLEX CONT SRL realizează saci big bags cu capacități de încărcare cuprinse între 500 și 1500 kg , aceștia putând fi dublați la interior cu folie de polietilenă atunci când este necesar , pentru protecția împotriva umidității .

Sacii big bags  dublați la interior cu folie de polietilena pot fi utilizati pentru protectia mărfurilor hidroscopice împotriva umezelii . Acești saci pot fi deasemenea utilizați la ambalarea pulberilor foarte fine cu scopul de a evita pierderile si/sau scurgerile de material ambalat prin tesatura.


Modelele disponibile cuprind o larga varietate de posibilități de umplere , descărcare , sisteme de închidere , precum și chingi de ridicare compatibile cu orice tip de lame sau macarale.


DE CE Big Bags?


Cu un preţ competitiv față de alte ambalaje industriale, sacii mari BIG BAGS sunt varianta cu cel mai eficient cost de ambalare și manipulare având o dublă utilizare de transport şi depozitare. Big Bags may be stacked without pallets minimizing wasted space. Sacii BIG BAGS sunt compatibili cu dimensiunile europaleților , dar pot fi stivuiți , manipulați și depozitați fără paleţi astfel minimizându-se spațiul necesar pentru transport și depozitare. AstfelRail cars, flat beds and closed trailers, barges and ships can be loaded to maximum capacity. vagoane, remorci închise, şlepuri şi nave pot fi încărcate la capacitatea maximă. A forklift can accommodate most loading and storage applications. Un stivuitor sau un utilaj cu lame sau cârlig poate realiza toate operațiunile de încărcare/ descărcare.


AVANTAJELE UTILIZĂRII SACILOR BIG BAGS

Ambalarea, transportul si livrarea materiilor prime sau materialelor in saci Big Bag sau FIBC (containere flexibile) prezinta foarte multe avantaje:

- costurilor reduse cu manipularea , transportul și depozitarea .

- reducerea potentialelor pierderi la client pe parcursul transportului  .

- inchidere etansa prin strangulare cu cordoane proprii

- incarcare si descarcare rapida și simplă .

- fiecare big bag poate fi incarcat cu marfuri ce depasesc de până la 1000 de ori propria lui greutate

-eliminarea necesitatii utilizarii de europaleti manipularea realizandu-se prin ridicarea cu tortile proprii .

- rezistenta mare la manevrare

- saci big bags suporta mai multe cicluri de folosire, sunt fabricati din polipropilena (rafie) ramforsata cu înaltă stabilizare la razele UV .

- rezistenta mare la umezeala .

- saci din rafie big bags sau FIBCs pot fi si impermeabili,  prevazuti cu o husa din polietilena in interior

- saci big bags se realizeaza la  dimensiuni si modele in functie de necesitatile clientului

- saci big bags pot fi prevazuti si cu buzunar pentru documente

-au volume de până la 2 mc si rezista la o greutate de până la 1500 kg .

- compatibilitatea cu transportul pe camioane sau containere precum si pe slepuri sau nave .

- sacii big bags sunt uşor de reciclat, ajutând în acest fel la protejarea mediului .


DOMENIUL DE UTILIZARE


Sacii big bags din tesatura de polipropilena (PP) – numiți și containere flexibile FIBCs, bulk bags, jumbo bags sunt folositi in general pentru transportul si depozitarea marfurilor vrac.

SACII BIG BAG pot fi folositi pentru ambalarea mai multor tipuri de materiale:

  • cereale
  • produse minerale
  • produse alimentare
  • îngrășăminte pentru agricultură
  • produse chimice
  • diverse tipuri de granule și pulberi
  • pietris și materiale pentru indiguire
  • deșeuri și materiale reciclabile


PRICIPALELE TIPURI DE SACI BIG BAGS:


SACI BIG BAGS CU PATRU CHINGI DE RIDICARE

Saci BIG BAGS cu patru chingi de ridicare sunt realizați în următoarele variante constructive:

gură de umplere și gură de golire

gură largă de umplere și gură de golire

gură de umplere și fund plat

gură largă de umplere și fund plat

fără capac și gură de golire

fără capac și fund plat

Sacii big bags cu patru chingi de ridicare au diferite dimensiuni și capacități de încărcare de până la 1500 kg. și pot fi  dublați la interior cu folie de polietilena fiind utilizati pentru protectia mărfurilor hidroscopice împotriva umezelii . Sacii BIG BAGS dublați cu folie de polietilenă pot fi deasemenea utilizați la ambalarea pulberilor foarte fine cu scopul de a evita pierderile si/sau scurgerile de material ambalat prin tesatura .

Aceste tipuri de BIG BAGS au o largă utilizare în ambalarea produselor agricole , alimentare , chimice , minereuri , deșeuri , derivatelor din prelucrarea lemnului , diverselor mărfuri sub formă de pulberi și granule .

Dimensiunile sacilor BIG BAGS sunt stabilite în funcție de necesităție fiecărui client .


SACI BIG BAGS CU O TOARTĂ DE RIDICARE

Sacii BIG BAGS cu o toartă pot fi dublati la interior cu folie din polietilenă pentru protectia mărfurilor hidroscopice împotriva umezelii și sunt utilizati în mare măsură la ambalarea îngrășămintelor pentru agricultură , precum și a altor tipuri de mărfuri vrac  .

Acest tip de saci BIG BAGS se realizează la diferite dimensiuni și au capacități de încărcare în general de 500 kg.  reprezintă o soluție foarte avantajoasă de ambalare atât din punct de vedere a prețului cât și a ușurinței în manipulare .


SACII GEOTEXTILI SAU GEOCONTAINERELE

Sacii geotextili sau geocontainerele sunt realizati din polipropilena intertesuta cu greutati cuprinse intre 200-600 gr/mp . Tesăturile geotextile sunt materiale foarte rezistente cu o mare durabilitate în timp acestea putând fi stabilizate UV atunci când este necesar .

Geocontainerele sunt utilizate pe scara larga in lucrari de consolidare ale malurilor si fundatiilor de sub ape precum si in lucrari de indiguire .

Pretul se calculeaza in functie de tipul de tesatura geotextila dimensiunile stabilite .


Produsele noastre

 

Asigurăm consultanță în alegerea tipului de BIG BAGS adecvat fiecărui client în vederea optimizării procesului de ambalare.
 

 

BigBags Certificari

BigBags, saci - Certificare BigBags, saci - Certificare
 

 

BigBags cu 4 chingi de ridicare

BigBags saci 4 cu 4 chingi de ridicare

 


BigBags cu o toarta de ridicare

BigBags saci cu o toarta de ridicarea

 

saci BigBags second hand

 

Folie termocontractibila
BigBags

Saci bigbags pentru transportul si depozitarea marfurilor vrac
Companie: FLEX CONT, loc. Macin, jud. Tulcea
Producator: Bigbags cu 4 chingi, bigbags cu o toarta, saci geotextili